Na prodaji pumpe Energoinvesta

Agencija za privatizaciju u Bosni i Hercegovini objavila je poziv za prodaju benzinskih pumpi i poslovnih prostora Energoinvesta u Republici Hrvatskoj.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 09.10.2014.

14:37

Default images

Početna cena pumpi je 6,6 miliona evra.

Na prodaju je ponuđeno 15 benzinskih pumpi i terminal naftnih derivata Zagreb, kao i upravna zgrada u Zagrebu (Žitnjak) površine 3.982 kvadratna metra, preneo je portal Indikator.ba.

U saopštenju ove agencije se dodaje da ponude s manjim iznosom neće biti razmatrane, a prilikom vrednovanja najveći broj bodova nosiće cena (35 odsto), investicije (30 odsto) i zapošljavanje (35 odsto), preneo je portal Indikator.ba.

Prodaju nekretnina Energoinvesta odobrila je Vlada FBiH na osnovu odluke Nadzornog odbora društva iz maja ove godine. Osim u Hrvatskoj, odobrena je i prodaja nekretnina u Srbiji, i to poslovnog prostora u Beogradu.

U Upravi Energoinvesta smatraju da ove nekretnine ne predstavljaju osnovni biznis kompanije i da od njih nema prihoda, a njihovo održavanje stvara trošak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: