NIS želi svoju imovinu u Hrvatskoj

Menadžment kompanije treba da počne "sve potrebne radnje koje će obezbediti" povraćaj imovine NIS-a na teritoriji Hrvatske.

Izvor: B92

Petak, 30.03.2007.

19:32

Default images

Skupština Naftne industrije Srbije (NIS) je Vladi Srbije poslala ovaj predlog, na osnovu inicijative Upravnog odbora srpske naftne kompanije, navodi se u saopštenju NIS-a.

U NIS-u precizaju da se radi se o nekretninama u Hrvatskoj koje uključuju benzinske stanice, skladišta, poslovne prostore i odmarališta i dodaju da je pregledana dokumentacija o ovim nekretninama i prikupljeni podaci o njihovom trenutnom pravnom statusu u Hrvatskoj.

Skupština NIS-a prihvatila je da se zaštite svi interesi te kompanije i u Jadranskom naftovodu, kao projektu koji je izgrađen sredstvima kompanija sa prostora bivše SFRJ, uz učešće i preduzeća iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: