Automobili

Ponedeljak, 04.02.2013.

17:05

Bentley Flying Spur za 2014.

Bentley je kratkim videom i skicom profila automobila najavio premijeru redizajniranog modela Continental Flying Spur.

Izvor: B92

Default images

Nakon što je osvežio Continental GT kupe i Continental GTC kabriolet, a zatim predstavio i njihove unapređene Speed verzije, na red za zatezanje bora došla je luksuzna limuzina Flying Spur.

Bentley je za početak objavio video u kojem su prikazani neki detalji untrašnjosti i spoljašnjosti restilizovanog automobila:



Redizajn Bentley-ja Flying Spur obuhvatiće stilske promene na prednjem delu automobila, slične onim koje su već izvedene na modelima Continental GT i GTC, a očekuju se značajne novine u kabini.

Najvažnija promena najavljuje se u paleti motora, gde bi Flying Spur trebalo da dobije 4.0 litarski twin-turbo V8 sa 507 ks i 660 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Motor bi bio povezan sa osmobrzinskim automatskim menjačem, a snaga bi se prenosila na sve točkove.
Silueta modela Continental Flying Spur za 2014.
Takođe, očekuje se da Bentley zameni postojeće šestostepene automatske menjače sa osmobrzinskim jedinicama u modelima koje pogoni W12 motor.

Zvanična svetska premijera novog Continentala Flying Spur zakazana je za Sajam automobila u Ženevi 2013, ali će Bentley prve tehničke detalje saopštiti već 20. februara.

Pročitajte vest o najbržem Bentley kabrioletu.

Pročitajte kako je Bentley otpustio svog fabričkog sveštenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: