Srbija

Sreda, 05.12.2007.

20:13

Predstavništvo Kseroksa u Srbiji

Kompanija Kseroks (Xerox) je otvorila na Novom Beogradu prvo predstavništvo u Srbiji.

Izvor: Beta

Default images

Kako je na konferenciji za novinare rekao regionalni menadžer te kompanije Albert Tedejev, predstavništvo u Beogradu obezbedjivaće sve aktivnosti prodaje i usluge održavanja Kseroks opreme pored Srbije i u Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji.

On je naglasio da je Kseroks u Srbiji prisutan još od devedesetih godina i da svoje proizvode plasira preko 12 distributera.

Prema rečima Tedejeva, Kseroks proizvodi uredjaje namenjene pojedinačnim korisnicima, kao i mašine sa visokom tehnologijom koje su namenjene industriji grafičkog dizajna. U 2006. godini udeo te kompanije na tržištu bio je 70 odsto.

Kseroks posluje u 170 zemalja sveta, ima oko 53.000 zaposlenih, a
godišnji prihod kompanije je oko 16 milijardi dolara, naglasio je regionalni menadžer te kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

1 d

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Podeli: