Aktuelno 4

18.06.2024.

7:38

Slavnom glumcu optužbe za kanibalizam i silovanje uništile karijeru VIDEO

Glumac Armi Hamer je u svom najnovijem intervjuu otkrio da je zahvalan na šokantnim optužbama o kanibalizmu i zlostavljanju koje su uništile njegovu karijeru, prenosi Dejli mejl.

Izvor: Index.hr

Slavnom glumcu optužbe za kanibalizam i silovanje uništile karijeru VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naime, Hamera je za silovanje i zlostavljanje optužila njegova bivša devojka Efi Angelova. Ali glumac je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

"Bez obzira na to šta su ljudi rekli, šta god da se desilo, sada sam na mestu u svom životu gde sam zahvalan za svaki deo toga. Zaista sam zahvalan na tome, jer pre nego što su mi se sve ove stvari desile, ja sam nisam se osećao dobro, nikada nisam bio zadovoljan sobom i nisam imao samopoštovanje", rekao je Hamer.

Profimedia

Kada mu je karijera propala zbog optužbi za kanibalizam i seksualno zlostavljanje, morao je da nauči kako da voli sebe.

"Bila je to smrt ega, smrt karijere. Bomba je eksplodirala u mom životu i sve je ubila. Bilo je mnogo trenutaka kada sam mislio da ovo više ne mogu da podnesem", rekao je glumac.

"Stajao sam na obali i plivao sam jako daleko i samo sam ležao... Bio je to na neki način pokušaj samoubistva. Ali mislio sam da to ne mogu da uradim svojoj deci", rekao je Hamer, koji ima dvoje deca sa Elizabet Čejmbers koji su se odvojili od njega u julu 2020.

Optužbe protiv glumca su odbačene, ali je Hamer priznao da je emocionalno zlostavljao svoje bivše partnere, za šta je okrivio pastora koji ga je maltretirao kada je imao 13 godina.

Šokantne optužbe

Podsetimo, Hamer je u januaru 2021. godine optužen za seksualno zlostavljanje i kanibalizam, a kasnije i silovanje. Nekoliko žena je podelilo njegove poruke koje se vrte oko sado-mazohističkog seksa i kanibalističkih fantazija. Mnogi su ubrzo prestali da rade sa njim.

Najteže optužbe iznela je žena po imenu Efi, koja je tvrdila da ju je glumac seksualno zlostavljao tokom dugogodišnje veze. Efi je tvrdila da ju je glumac seksualno, mentalno i emocionalno zlostavljao tokom njihove veze, koja je trajala četiri godine. U to vreme, kako kaže, Armi je bio oženjen Elizabet Čembers.

Ali Efi je kasnije priznala da je jurila Hamera, pristala da ima seks sa njim i da on nije bio opasan i nije nikoga silovao.

"Ona je sve detaljno isplanirala. U kom Starbaksu ću je viđati, kako ću je pratiti kući, kako će njena ulazna vrata ostati otvorena i ulaziti u njen dom i kako bi se sve završilo dogovorenim seksom bez pristanka. Ranije smo pregledali svaki detalj. Nikada to ne bih uradio nekome neočekivano. Nikada", rekao je glumac.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

23 h

Podeli: