Region 0

18.06.2024.

11:30

Drama na letu: Putnici se potukli u avionu

Juče oko 11.50 sati policija je primila dojavu službenika Aerodroma Zadar da je u avionu na letu za Zadar došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Izvor: Index.hr

Drama na letu: Putnici se potukli u avionu
Shutterstock/Jaromir Chalabala

Podeli:

Nakon sletanja aviona na aerodrom, policijski službenici Pomorske i aerodromske policije Zadar priveli su u prostorije policije dve osobe, gde im je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su lakše telesne povrede, saopšteno je iz PU Zadar.

Alkotest je pokazao prisustvo alkohola u njihovim telima.

Daljom akcijom policije utvrđeno je da su se tokom leta muškarci verbalno sukobili u avionu, a potom i fizički udarili šakama, a obojica su zadobila povrede po licu i rukama, saopštila je zadarska policija.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: