Vesti -

Sofi Tarner i Džo Džonas prolaze kroz dramatičan razvod, a o potezu Tejlor Svift svi pričaju

Glumica Sofi Tarner i pevač Džo Džonas prolaze kroz dramatičan razvod, a glumicu podržava Tejlor Svift, pevačeva bivša devojka.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dok se uskoro bivši supružnici bore za starateljstvo nad decom, strani mediji pišu da je Tejlor dala Sofiji njen luksuzni stan u centru Njujorka kako bi glumica ostala u tom gradu sa decom dok rešavaju sudske bitke.

Prema Pejdž Sikstu, prolaznici su videli Sofi kako šeta u komšiluku gde Tejlor ima stan. Sa ćerkama Vilom (3) i Delfin (1) tražila je radnju za kupovinu namirnica, a viđena je i kako izlazi iz zgrade u kojoj pevačica ima stan.

Sofi i Tejlor su se nedavno fotografisale napolju

Pre nego što joj je Svift dala stan, Sofi je odsela sa ćerkama u njujorškom hotelu. Vest dolazi nakon što su Tejlor i Sofi snimljene u noćnom izlasku u Njujorku prošle nedelje. Večerali su, a onda ostale na piću do dva ujutru.

Tejlor i Džo bili su u vezi 2008. godine, a pevač se sa oženila Sofi 2019. godine. Džo je podneo zahtev za razvod pre mesec dana. Nedavno su se pojavile informacije da Sofi Tarner tuži bivšeg muža Džoa Džonasa jer želi da preseli njihovo dvoje dece nazad u Veliku Britaniju.

Borba za starateljstvo

Nakon toga, sud na Floridi izdao je nalog kojim se oba roditelja ograničavaju da presele decu. Džo i Sofi su se tada, početkom septembra, dogovorili da će raditi na uspostavljanju prijateljskog odnosa za zajedničko roditeljstvo.

"Manje od 24 sata kasnije, Sofi je rekla da želi da odvede decu za stalno u Veliku Britaniju. Posle toga je zahtevala da Džo preda pasoše dece kako bi ih mogla odmah izvesti iz zemlje. Ako posluša, Džo će prekršiti sudski nalog", rekao je portparol pevača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu