Vesti -

Ćerka Brusa Vilisa priznala: "Znala sam da nešto nije u redu duže vreme" FOTO

Glumac Brus Vilis povukao se iz glumačkih voda nakon što mu je otkrivena afazija, a nešto kasnije i frontotemporalna demencija. Njegova ćerka, Talula Vilis je sada progovorila o počecima njegove bolesti i znakovima koji su se tada javljali, a koje su ignorisali svi u porodici.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA/WARREN TODA
Foto: EPA/WARREN TODA

"Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala holivudskom gubitku sluha", ispričala je Talula i dodala da su ćesto znali da mu govore da nešto kaže glasnije, a za sve su krivile film Umri muški. Uskoro je Talula počela da smatra da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva pa joj je sve postalo, kako ona tvrdi, osobnije.

"Dobio je dvoje dece sa mojom pomajkom Emom, a ja sam mislila da je izgubio zanimanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio sa krivom matematikom: 'Nisam dovoljno lepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca'", priznala je.

Otkrila je i kako je izbegavala znakove njegove bolesti te da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je celu situaciju ignorisala to što se i ona u isto vreme borila s teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

"Dok sam se ja borila s dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se tiho borio", rekla je te otkrila da ju je ubrzo sustigla misao da joj otac neće imati snage i moži da priča na njenom venčanju u budućnosti.

Ipak, Tala se oporavila pa sada sve svoje slobodno vreme provodi uz oca, kao i ostatak porodice, uključujući i Brusovu bivšu suprugu Demi Mur.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu