Frančesko Toti otvorio dušu: "Varala me je, čitao sam grozne poruke, ukrala mi je skupe satove..."

Jedan od najpoznatijih parova Frančesko Toti i Ilari Blasi se razvodi nakon 17 godina braka, preneli su italijanski mediji, a sada isplivavaju novi detalji.

Život

Izvor: B92, Net.hr

Ponedeljak, 12.09.2022.

15:12

Frančesko Toti otvorio dušu:
Foto: Profimedia/LAUTIZI/TOIATI /IPA/SIPA

Njih dvoje su bili u braku od 2005. godine, ali vezu se počeli nekoliko godina ranije tako da su sveukupno 20 godina zajedno. Ipak ove godine su rešili da se razvedu.

Iako su mnogi smatrali da je razlog za razvod preljuba fudbalera, mediji su pisali da je glavni krivac za razvod braka lični trener Ilari Blasi Kristijan Jovin.

Spominjalo se da je zbog cele situacije Toti upao u depresiju, a onda je otišao korak dalje pa je optužio suprugu za preljubu, ali i da mu je navodno ukrala skupocene satove.

Totijeva supruga poljubila ženu u emisiji: "Šta radiš, da li si normalna?" VIDEO

Ilari se nije dugo oglašavala, ali je ipak odlučila da preko advokata Alesandra Simona kaže šta ima, prenosi Corriere dello Sport.

"Uvek sam činila sve kako bi zaštitila svoju decu i nastaviću to da radim. Njihova sigurnost mi je na prvom mestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Poslednjih godina svedočila sam stvarima koje bi mogle da unište 50 porodica", poručila je.

Isti izvor ističe kako je to samo početak sage i dugog niza otkrića budući da je Toti nedavno rekao da Blasi nije bila pored njega kada mu je bila najpotrebnija, ali i da je pronašao poruke u njenom telefonu koje samo dokazuju njenu neveru.

"Pročitao sam mnogo toga za nekoliko nedelja, zbog tih stvari pate naša deca. Stop. Preživeo sam teško razdoblje, prvo zato što sam prestao da igram, a onda je došla smrt mog oca koji umro od posledica kovida. Baš kada mi je supruga najpotrebnija, nije je bilo. U septembru prošle godine su do mene došle glasine kako Ilari ima drugog. Dapače, više od jednog, a onda sam otkrio poruke na njenom telefonu. Nešto poput "vidimo se u hotelu" i slično", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: