Vujadin Savić pozvao na zabranu Prajda, Mirka pokušala da ga "opere"

Fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom koju je izvređao, a na njegove navode oglasila se i njegova supruga Mirka Vasiljević.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

13:51

Vujadin Savić pozvao na zabranu Prajda, Mirka pokušala da ga
Foto: Printscreen/TV Prva

Mirka je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

"Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće - sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno", pokušala je da objasni Mirka, prenosi "Blic".

Podsetimo, Vujadin Savić (32), podelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

Međutim, to nije sve. Ne samo sto on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima "završio posao", navodi "Blic", a u medijima cirkuliše njegovo prepucavanje sa jednom od devojaka koje su negativno komentarisale njegov stav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: