Skandal na svadbi Britni Spirs: Bivši muž upao na venčanje, dozivao pevačicu pa se potukao VIDEO

Bivši suprug Britni Spirs Džejson Aleksander, pokušao je da pokvari venčanje pop zvezde sa Semom Asgarijem, koje se održalo u četvrtak, u njenoj kući u Los Anđelesu, zbog čega je morala da interveniše i policija.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.06.2022.

09:22

Skandal na svadbi Britni Spirs: Bivši muž upao na venčanje, dozivao pevačicu pa se potukao VIDEO
Foto: Profimedia

Aleksandera je obezbeđenje obuzdalo pre nego što su se pojavili policajci, navodi TMZ.

Britnin bivši suprug je snimao svoju provalu uživo na Instagramu, a uspeo je da uđe u venčani šator koji je postavljen specijalno za ovu priliku.

Na snimku je razgovarao s članovima obezbeđenja rekavši im da ga je Spirsova pozvala na venčanje. Posle pružanja otpora, zapretio je da će joj uništiti veliki dan. Usledila je fizička borba pre nego što se snimak prekinuo. "Džejson Aleksander je priveden i uhapšen. Izražavam svoju zahvalnost Šerifovoj kancelariji okruga Ventura na njihovom brzom odgovoru i dobrom radu", rekao je pevačicin advokat, Metju Rozengart.

Kako navodi Page Six, pevačicu je incident posebno potresao, ali nije želela da dozvoli da to ostavi dalje posledice.

Iako je Aleksander izražavao javnu podršku pevačici tokom njene kontroverzne bitke za prekid starateljstva, a takođe je bio aktivan na nekoliko skupova #FreeBritney, ranije je proganjao članove njene porodice. Inače, intimnoj ceremoniji prisustvovalo je 60 zvanica, među kojima je bilo poznatih ličnosti, kao i deo porodice Britni Spirs. Osim toga što, razumljivo, njeni roditelji, kao i sestra Lin Spirs nisu bili pozvani, slavlje su propustili i sinovi pevačice.

Naime, vest da Šon Preston i Džejden Džejms, neće biti na svadbi, pre venčanja potvrdio je advokat Kevina Federlajna, bivšeg supruga Britni Spirs.

"Momci neće prisustvovati venčanju. Misle da fokus treba da bude na Britni i Semu i jako su srećni zbog nje", rekao je advokat Mark Vinsent Kaplan.

Pre nego što je skandal sa upadom njenog prvog bivšeg supruga isplivao u javnost, mediji su pisali da je pevačica do oltara šetala uz zvuke legendarnog hita Elvisa Preslija "Can't Help Falling in Love", u haljini koju je za nju dizajnirala Donatela Versaće, koju su papraci uslikali prilikom dolaska na venčanje.
Foto: Profimedia
Takođe, od poznatih, viđeni su Madona, Paris Hilton, Dru Barimor, i drugi.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: