Oglasila se dizajnerka o aferi sa Rijaninim dečkom: "Ne treba objašnjavati"

Dizajnerka Amina Muadi demantovala je navode da je imala aferu sa reperom ASAP Rokijem, koji čeka bebu sa pevačicom Rijanom.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.04.2022.

08:32

Oglasila se dizajnerka o aferi sa Rijaninim dečkom:
Foto: Profimedia

"Uvek sam mislila da neutemeljenu laž koja se širi društvenim mrežama ne treba objašnjavati, posebno onu koja je toliko podla. Prvo sam pretpostavljala da niko neće ozbiljno shvatiti ovaj zlonamerni trač", napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ona je dodala da su je u protekla 24 sata podsetili da "živimo u društvu u kojem ljudi tako brzo počinju da pričaju o nečemu, bez obzira na činjenice i da nema granica".
Foto:Printscreen/Instagram/aminamuaddi
"Granice ne postoje ni u periodu koji bi trebalo da bude jedan od najlepših u nečijem životu. Moraola sam da se oglasim jer ovo nije direktno upućeno samo meni, već i ljudima koje poštujem i volim. Dok Riri nastavlja da uživa u trudnoći i da se fantastično oblači, vraćam se na posao i želim vam svima divan uskršnji vikend", zaključila je ona.

Podsetimo, influenser i modni komentator Luis Pizano objavio je na Tviteru da je Rijana napustila ASAP Rokija nakon što ga je uhvatila da je vara sa Aminom.

Slavni par se još nije zvanično oglasio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: