Bivša asistentkinja Amber Herd o "šefici iz pakla": "Unela mi se u lice"; "Pljuvala je po meni..."

Kejt Džejms, koja je za Amber Herd radila kao lična asistentkinja između 2012. i 2015. godine, bila je jedan od svedoka na suđenju koje se odvija između bivših supružnika.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.04.2022.

17:39

Bivša asistentkinja Amber Herd o
Foto: Profimedia

Amber Herd, koju Džoni Dep tuži za klevetu u sudskom procesu koji neki mediji nazivaju suđenjem veka u svetu šou biznisa, prikazana je na sudu kao šefica iz pakla, prenosi Insider.

Takvom ju je prikazala njena nekadašnja lična asistentkinja Kejt Džejms, koja je rekla da nikad nije svedočila svađi ili fizičkom nasilju među bivšim supružnicima, niti je primetila ikakve tragove porodičnog nasilja. Međutim, ovom prilikom je ispričala da je Herd prema njoj kao šefica bila grozna.

"Kako se usuđuješ da tražiš takvu platu?"


Prema rečima asistentkinje, Herd je na nju vikala nakon što je ova odbila predlog godišnje plate od 46.361 evra, što je upola manje od toga koliko se za taj posao inače plaća.

"Ustala je iz stolice i unela mi se u lice, bila je nekoliko centimetara od moga lica. Pljuvala je po meni dok je govorila i pitala me kako se usuđujem da tražim takvu platu", rekla je glumičina bivša asistentkinja.

Zbog njih Anđelina i Bred deluju harmonično; Voditelj o bivšem paru koji se sudi: "Besramni narcisi"

Ispričala je i kako je Herd i inače bila sklona histerisanju i iracionalnim argumentima. Prepričala je incident u kojem je glumica na nju jednom prilikom vikala zato što je časopise ostavila negde u kući umesto da ih odnese u garažu. Iako se nije mogla da se priseti tačnih reči, rekla je da je vikala, vrištala i da je bila besna.

O Džoni Dep, s druge strane, Kejt Džejms imala je samo reči hvale. Prema njoj se, kako kaže, uvek ponašao kao pravi južnjački gospodin, a napomenula je kako joj se već na prvu činio tihim i smirenim čovekom. Istakla je da je godinama zbog posla bila u kontaktu s njim i da nikad nije čula da je prema nekome bio nepristojan ili da je vikao.

Susret nakon prekida

Kada je došao red da Kej Džejms odgovara na pitanja advokata Amber Herd, oni su se uglavnom usredsredili na to da pokažu kako je Džejmsova pristrasna prema Herd zbog načina na koji je prestala njihova saradnja. Naime, Herd je otpustila Džejms iznenada, bez prethodne najave, a asistentkinja je priznala da je to bio šok jer je tako dospela u situaciju da mora da vraća rate za hipoteku dok je nezaposlena.

Prijatelj Džonija Depa rekao na sudu da mu je glumac pisao o "trulom lešu" Amber Herd

Priznala je i kako je, nakon što je dobila otkaz, komunicirala s Depom. Našli su se nakon što joj je Depp poslao poruku da će skupa "srediti" Amber Herd, ali nije mogla da se seti tačnih detalja razgovora.

Međusobno zlostavljanje

Osim bivše asistentice Amber Herd, na sudu je svedočila i Laurel Anderson, njihova bračna terapeutkinja. Ona je izjavila kako je u odnosu Depa i Heard postojalo obostrano zlostavljanje. Rekla je kako su joj oboje priznali da su jedno prema drugome bili fizički nasilni.

Spomenula je i kako je Dep većinu svog života imao kontrolu nad svojim postupcima, ali da ga je Herd izbacila iz tog stanja.

Depove reakcije na jezive optužbe: "Prodro je u nju flašom pića"; "Opsednut je Ilonom Maskom" VIDEO

"Iz tog su se razloga oni međusobno zlostavljali", rekla je klinička psihološkinja. Prema njoj, za Herd je bilo pitanje ponosa započne sukob s Depom svaki put kad je mislila da nešto nije u redu.

"Kad se činilo da će je Dep ostaviti jer više nije mogao da se bori s njom, opet bi ga napala kako bi ostao s njom", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: