Dženifer Aniston: "Ukrajinke, neverovatne ste i ceo svet je uz vas"

Dženifer Eniston je iskoristila prilku da se na Međunarodni dan žena, 8. marta, obrati svojim fanovima i pozove ih da se solidarišu sa ženama koje se "bore za svoju zemlju" u Ukrajini.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2022.

11:43

Dženifer Aniston:
Foto: EPA/ NINA PROMMER

Glumica i voditeljka emisije "The Morning Show" na Instagramu je pohvalila "žene i devojke u Ukrajini i širom sveta" koje trenutno rizikuju svoje živote, nakon što su ruske snage napale Ukrajinu prošlog meseca.

Kristen Stjuart pokazala srednji prst Putinu FOTO

Eniston je na svom Instagram nalogu objavila linkove nekoliko organizacija putem kojih ljudi mogu da se "pridruže podršci ovim ženama kroz donacije".

Zvezda "Prijatelja" još jedna je u nizu holivudskih zvezda - poput parova Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, kao i Mila Kunis i Ešton Kučer, koje apleluju na fanove da finansijski doprinesu naporima širom sveta da se pomogne ukrajinskom narodu.
"Razmišljajući o ženama i devojkama u Ukrajini i širom sveta koje se danas herojski bore za svoju zemlju i narod - kao vojnici, kao majke, kao organizatorke, kao staratelji izbeglica, kao demonstranti, kao novinari...", započela je Dženifer dugačak tekst obraćajući se svojim pratiocima kojih je blizu 40 miliona.

Nik Kejv u debati sa fanovima zbog Ukrajine: "Imaš dvostruke standarde"

"Ovim ženama koje rizikuju svoje živote u Ukrajini i susednim zemljama: vi ste neverovatne i ceo svet je uz vas. Znam da je teško shvatiti koji su najbolji načini za podršku, pa vam pokazujem kako možete da pomognete ovim ženama kroz donacije", napisala je glumica.

Eniston je zatim označila tri organizacije i istakla posao koji one obavljaju kako bi pomogli ugroženima u Ukrajini - CARE, Crveni krst Ukrajina i World Central Kitchen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: