Sve bizarniji napadi na Pita Dejvidsona - Kanje ga živog zakopao u spotu VIDEO

Kanje Vest je objavio muzički video u kome zakopava živog animiranog lika koji liči na Pita Dejvidsona, dečka Kim Kardašijan.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 03.03.2022.

09:14

Sve bizarniji napadi na Pita Dejvidsona - Kanje ga živog zakopao u spotu VIDEO
Foto: Profimedia

Vest, koji je prošle godine legalno promenio ime u Je, više puta je na mrežama delio pogrdne objave o komičaru Dejvidsonu, koji je trenutno u vezi sa reperovom bivšom ženom Kim Kardašijan.

Dečko Kim Kardašijan pokušao da ismeje Novaka: "Vidimo se na Vimbldonu? Verovatno, ne" VIDEO

Je je, 2. marta, podelio muzički video za svoju nedavnu pesmu "Easy", u kojoj se pojavljuje The Game.

Dejvidson se pominje u stihovima pesme, a Je kaže: "Bog me je spasio od propasti, samo da bih mogao da pobedim Pita Dejvidsona". U jednom trenutku video prikazuje figuru koja je naizgled napravljena po Jeu kako vuče vezano telo po zemlji, za koje se nakon što mu je otkriveno lice, može reći da predstavlja Dejvidsona.

Kanje Vest ne odustaje: Kupio kuću preko puta vile Kim Kardašijan

Animirani lik Jea zatim posipa seme ruže po toj osobi, a kasnije na snimku iz njegove glave niču ruže, koje se zatim utovaruju u kamionet.

Na kraju video-snimka, na ekranu se pojavljuje poruka: "Svi su živeli srećno zauvek".

Zatim se pojavljuju reči: "Osim 'Skete'" – pogrdni nadimak koji je Je ranije koristio za Dejvidsona. Reč "Sket" je, međutim, precrtana i zamenjena sa "Znaš ko".
Foto: Profimedia
Otkako je Kim podnela zahtev za razvod od repera početkom 2021. godine, Vest ju je više puta javno molio da ponovo budu zajedno.

Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim"

Nakon što je Kardašijan opisao njegovo ponašanje kao "zastrašujuće", Je se izvinio za neke od svojih postova na društvenim mrežama, rekavši da će "preuzeti odgovornost". Od tada je više puta objavljivao o njenoj vezi sa Dejvidsonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: