Zelenski u vatrenom izdanju sa opasnim plesnim koracima - "Putin sigurno ovo stalno gleda" VIDEO

Ukrajiniski glumac, scenarista i reditelj koji je izabran za predsednika Ukrajine, Vladimir Zelenski, danas je glavna tema svih medija u svetu. Od kako je počeo sukob Rusije sa Ukrajinom, on se konstantno nalazi u centru pažnje, pa i ne čudi snimak koji je obišao mreže.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 27.02.2022.

16:28

Zelenski u vatrenom izdanju sa opasnim plesnim koracima -
Foto:EPA/ STEPAN FRANKO

Bivši komičar koji je postao predsednik i obukao uniformu kako bi bio primer svojim građanima, postao je glavna tema na Tviteru. Žene koje su na sreću u svojim sigurnim domovima počele su da komentarišu kako ukrajinski predsednik dobro izgleda u vojnom izdanju.

Seksipil Zelenskog mogao bi da se začini snimcima njegovih plesačkih sposobnosti. Naime, bivši komičar je 2006. godine učestvovao u ukrajinskoj verziji šoua Ples sa zvezdama i pobedio.

Na Tviteru se pojavio snimak na kojem je Zelenski, koji je tada imao 26 godina i pokazao sve plesne tačke. Video Zelenskog u plesnom zanosu postao je viralan i završio u svim svetskim medijima. Takođe, nakon pojavljivanja snimka, mnogi su počeli da daju zanimljive komentare na tu temu, povezujući sadašnju situaciju sa Putinom.

"Hteo sam samo da kažem da sam siguran da Putin budno gleda ovo iznova i iznova", glasio je jedan od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: