Film/TV 1

03.05.2024.

19:47

Promena u vezi sa jednom od najpopularnijih serija na Netfliksu izazvala veliko nezadovoljstvo VIDEO

Netfliks je objavio kada na striming dolazi jedna od najpopularnijih serija "Emily in Paris".

Izvor: Index.hr

Promena u vezi sa jednom od najpopularnijih serija na Netfliksu izazvala veliko nezadovoljstvo VIDEO
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

U videu koji su iz Netfliksa objavili na YouTube-u i društvenim mrežama otkriveno je da će četvrta sezona serije s prikazivanjem početi u avgustu, ali to se odnosi samo na prvi deo sezone.

Ovo nije prvi slučaj da je Netfliks podelio sezonu neke svoje popularne serije. Ista je priča bila s trećom sezonom "Witchera", kao i s nadolazećom trećom sezonom "Bridgertona".

U slučaju serije "Emily in Paris", prvih pet epizoda stižu na Netfliks od 15. avgusta, a ostalih pet epizoda od 12. septembra. 

Osim objave datuma, članovi glumačke postave trebali su da opišu novu sezonu u nekoliko reči. Lili Kolins je novu je sezonu opisala kao ranjivu i avanturističku, dok je glumica Filipin Leroj-Beaulieu rekla da se četvrta sezona može opisati jednom rečju - osveta.

Iako su se mnogi obožavaoci serije razveselili što će za nekoliko meseci gledati novu sezonu, mnogi nisu zadovoljni podelom na dva dela.

Epizode prethodne tri sezone bile su odmah dostupne, što je odgovaralo mnogim pretplatnicima koji su seriju najčešće pogledali u jednom danu.

"Zašto Netfliks sve više to radi? Baš je frustrirajuće", "Zašto nisam iznenađena što ni ovu seriju nećemo moći da pogledamo odjednom?", "Iskreno, radije ću pričekati da sve izađe pa tek onda pogledati. Ovo što rade je stvarno glupo", "Jedva čekam novu sezonu, ali zašto ova podela na dva dela?", "Ovo s podelom epizoda u delovima je užasno iritantno", neki su od komentara.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: