- Vesti -

Dugo čuvana tajna Anice Dobre: Šta bi bilo da je njemu rekla "Da"?

Film "Mi nismo anđeli" iz 1992. godine odavno je stekao status kultnog, a pojedine replike se i danas, tri decenije kasnije, koriste u svakodnevnoj komunikaciji. Osim toga, Nikola Kojo, Branka Katić, Vesna Trivalić, Srđan ‒ Žika Todorović i mnogi drugi glumci ostvarili su neponovljive uloge.

Izvor: hello magazin
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sve u svemu, teško je zamisliti drugačiju podelu, a sudeći po izjavi Anice Dobre u jednom intervjuu stiče se utisak da je reditelj u početku imao drugačije viđenje priče.

Prvi projekat kada se, kako je priznala, usudila da daje sugestije na račun scenarija i reditelja bio je "Crni bombarder“, Darka Bajića.

"Sećam se da sam, kad sam pročitala prvu verziju scenarija, rekla Bjeli: „Šta je ovo, bolje da smo prihvatili da igramo u 'Mi nismo anđeli'.

“Onda smo danima sedeli i menjali priču, ali sam se tada prvi put uplašila odgovornosti. Šta ako to ne prođe kako treba", ispričala je.

I film "Crni bombarder“, snimljen iste godine kad i "Mi nismo anđeli“, zaslužio je važno mesto u srpskoj kinematografiji, ali ostaje pitanje šta bi bilo da su Anica i Bjela rekli Srđanu Dragojeviću "da“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu