"Luđe od Plejboj vile": Bivša zečica problem sa libidom rešila orgijama sa 20 žena

Bivša Plejbojeva zečica Džena Bentli otkrila je da se borila sa "sušnim" razdobljem u svom seksualnom životu, što je za nju bilo neizdrživo. Međutim, nakon što joj se libido vratio, doživela je neka neverovatna iskustva.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.12.2021.

14:45

Foto: Profimedia

Zvezda OnlyFansa i bivša Plajbojeva zečica više nema problem s libidom - okončala je svoje samoproglašeno "suvo razdoblje".

"Najgore je bilo za naš 19. rođendan": Bliznakinje otkrile bizarne detalje iz "Plejboj" vile

Pre nego što je obnovila seksualni nagon, Džena je imala trogodišnji period "suše". Za "The Sun" je rekla da "ne bi mogla da živi" bez seksa, u svom periodu bez libida osećala se nezainteresovano, uprkos tome što je seksualnim igricama zabavljala svojih 65.000 pretplatnika na OnlyFansu.
Model iz Los Anđelesa rekla je da je, kada je želela da prekine svoj celibat, organizovala orgije samo za žene.

"Iznajmili smo ludu vilu u Bel Eru i to je bila zabava iz snova za nas 20", rekla je Džena i dodala: "Mislila sam da ću biti nervozna jer, znate, ima puno žena, ali smo se sve jako dobro zabavljale."

Džena je u jednom intervjuu rekla da je doživela orgazam pet puta zaredom samo u pola sata, rekavši: "To je više orgazama u 30 minuta nego što sam doživela za tri godine", piše "The Sun".
Uprkos tome što je živela divljim životom u Plajboj vili, Džena je bila iznenađena seksualnom zabavom koju je nedavno priredila svojim prijateljicama. "Iskreno, bilo je luđe od stvari koje su se dogodile u Plejboj vili", rekla je.

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

"Bilo je tako oslobađajuće ponovno imati seks, osetila sam potpuno oslobađanje napetosti, sada se osećam srećnije i mentalno bistro", rekla je Džena koja je imala više od 14 operacija u poslednjih nekoliko godina, a jednom se čak umalo ugušila u sopstvenojj krvi.

Dženine stranice na društvenim mrežama ključne su za njenu karijeru, ali to je ne štiti od zastrašujućih internet pretnji kojih je, s godinama, sve više, piše "The Sun".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: