Život

Utorak, 24.08.2021.

13:45

Mediji: Dragan Bjelogrlić priznao napad na reditelja, pušten da se brani sa slobode

Glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću posle jutrošnjeg saslušanja u niškom Tužilaštvu nije određen pritvor, pišu beogradski mediji.

Izvor: B92

Mediji: Dragan Bjelogrlić priznao napad na reditelja, pušten da se brani sa slobode
Foto: Arhiva B92 tv

Navodno, on je u toku tročasovnog saslušanja i davanja iskaza u niškom Tužilaštvu priznao napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, koji se dogodio u toku noći između nedelje i ponedeljka, u niškom hotelu Ambasador.

Gaga Antonijević: "Katarina Radivojević je pritrčala Bjelogrliću i rekla: Nemoj, i ja bih ga ubila"

"U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbrane tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanja" rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević, prenosi Kurir.

Kako se navodi, Bjelogrliću je rešenjem Osnovnoj javnog tužllašta u Nišu nakon saslušanja ukinuta mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Eva Ras o sukobu Bjelogrlić-Antonijević: "Odavno se ne gotive", "Posvađali se na bedan način"

Saslušanje Dragan Bjelogrlića počelo je oko 10 časova u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnji da je u ponedeljak ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador", rečeno je u tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: