Aktuelno 2

21.05.2024.

16:30

Zvezda čuvene serije kaže da mu je ova uloga uništila karijeru

Humoristička serija Princ iz Bel Era (The Fresh Prince of Bel-Air), koja se prikazivala od 1990. do 1996. godine, pomogla je Vil Smitu da postane jedna od najtraženijih holivudskih zvezda.

Izvor: Index.hr

Zvezda čuvene serije kaže da mu je ova uloga uništila karijeru
Profimedia

Podeli:

Međutim, njegov kolega Alfonso Ribeiro imao je potpuno drugačije iskustvo.

Tokom nedavnog intervjua za Closer Weekly Ribeiro, koji je u seriji igrao Vilovog rođaka Čarltona Banksa, kaže da je za ulogu u popularnoj seriji morao da žrtvuje svoju glumačku karijeru.

"Oduvek sam govorio da je uloga Čarltona najbolja i najgora stvar koja mi se dogodila u životu", izjavio je glumac, prenosi Unilad.

"To je bila jedna od najboljih uloga koje sam imao priliku da igram, ali ujedno je bila i uloga koja mi je uništila karijeru jer me ljudi nisu mogli videti izvan nje. Žrtva je bila to što više nisam imao glumačku karijeru", dodao je.

Za razliku od Smita, koji je nakon Princa iz Bel Era glumio u brojnim filmovima, Ribeiro je imao samo manje uloge i okrenuo se karijeri televizijskog voditelja. Ipak, nije mu žao što je glumio u legendarnoj humorističkoj seriji jer je atmosfera iza kamera bila odlična.

"Pre snimanja otišli bismo u garderober Vila Smita i tamo bismo puštali muziku, plesali i pripremali se za seriju. To su neke od najboljih uspomena na zajednička druženja", prisetio se Ribeiro.

"Moji najsrećniji trenuci u karijeri bili su pobeda u Plesu sa zvezdama i trenutak kada sam postao voditelj Plesa sa zvezdama. Nakon pobede dobio sam priliku da radim na emisiji na kojoj sam oduvek hteo da radim", objasnio je glumac.

"Ali, da, vratio bih se glumi kada bih dobio pravu ulogu", dodao je.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

6 h

Podeli: