Aktuelno 11

21.05.2024.

18:12

Poznatog plesača optužilo nekoliko koleginica: "Radio mi je užasne stvari"

Italijanski plesač koji živi u Velikoj Britaniji, najpoznatiji po nastupima u TV emisiji "Strictly Come Dancing", Đovani Pernice, suočio se sa brojnim optužbama za nedolično ponašanje na radnom mestu nakon što su ga plesačice optužile za "užasno" ponašanje.

Izvor: Jutarnji.hr

Poznatog plesača optužilo nekoliko koleginica: "Radio mi je užasne stvari"
Profimedia

Podeli:

Bivša zvezda serijala "Strictly Come Dancing" našla se na udaru kritike zbog svog "vojničkog" stila treniranja, a BBCje bio primoran da istraži "ozbiljne optužbe o nedoličnom ponašanju plesača na radnom mestu" nakon što su tri njegove plesne partnerke zatražile pravnu pomoć, piše Dejli Mejl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korina Travis (@korinachka)

Njegova koleginica Korina Trevis, koja je sa Pernisom nastupala na privatnim događajima i zapravo nema nikakve veze sa pomenutim šouom, optužila je italijanskog plesača za sumnjivo ponašanje tokom njihove saradnje.

"Poznajem ga godinama kao saradnika i uradio mi je užasne stvari", rekla je ona u izjavi objavljenoj u ponedeljak, dodajući: "Neću da pričam o svojim iskustvima sa njim, ali drago mi je da svet vidi kakav on zaista jeste."

Korina Trevis je ranije razmatrana za angažman u emisiji BBC-ja 2016. godine, ali su producenti ipak izabrali Kloi Hjuit.

Bivši takmičari emisije Amanda Abington, Laura Vitmor i Ranvir Sing takođe su kritikovali Pernisove metode. Kako piše The Sun, nekoliko žena koje su plesale sa njim u šou razmišljaju da se pridruže redovima žena koje su ga već tužile za nedolično ponašanje na radnom mestu.

Izvor je za Dejli mejl otkrio da je nekoliko Pernisovih bivših plesnih partnerki u privatnoj komunikaciji i razmišlja da li da izađe u javnost sa svojim pričama, a takođe veruje da će se uskoro pojaviti još imena koja su imala problema sa njim. Izvor je takođe dodao da je budućnost profesionalnog plesača neizvesna nakon optužbi, iako on oštro negira bilo kakve tvrdnje o pretnjama ili zlostavljanju i "obećao je da će očistiti svoje ukaljano ime".

"Izvestan broj poznatih ličnosti, svi bivši plesački partneri, bili su i privatno u kontaktu. Tri žene za koje znamo su se javile i odlučile da preduzmu pravni korak korak dalje. Ali Carter Ruck, advokatska kancelarija iz Ujedinjenog Kraljevstva koja deluje u ime zvezda , ona je u tajnosti razgovarala sa još jednom ili dve koje imaju potencijalne optužbe. Drugim rečima, moglo bi biti i više imena", rekao je izvor za Dejli mejl.

Prijatelji bliski Amandi Abington progovorili su o njenom teškom iskustvu sa plesačem, koje ju je ostavilo u suzama zbog njegovih "teških" metoda treninga. Navela je i da ju je posle treninga ostavio "u modricama".

Amanda, koja se dramatično povukla iz prošlogodišnjeg takmičenja i kojoj je nakon emisije dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj, navodno se sastala sa Laurom i Ranvirom ranije ove godine na "emotivnom sastanku" kako bi "uporedila njihova iskustva" u radu sa njim.

Pernice se kasnije oglasio na Instagramu i izjavio da je "totalno iznenađen" optužbama, koje negira.

"Bićete iznenađeni koliko i ja zbog tvrdnji u medijima ove nedelje u vezi sa mojim metodama podučavanja plesa. Naravno, odbijam svaku sugestiju uvredljivog ili pretećeg ponašanja i radujem se što ću ukloniti ljagu sa svog imena. Oni koji su koji su pratili moje putovanje na 'Strictly Come Dancing' tokom protekle decenije, oni će znati da sam strastven i takmičarski nastrojen dolazi iz ljubavi i želje za pobedom - za mene i moje plesne partnere, hvala vam još jednom na vašoj kontinuiranoj ljubavi i podršci!", napisao je na Instagramu.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: