Gejming 4

21.05.2024.

19:25

Poznati novi podaci: Šef Take-Two komentarisao cenu GTA VI

Uoči objavljivanja GTA VI, počele su da kruže glasine o povećanju cene, što je dovelo do toga da se izvršni direktor kompanije Take-Two pozabavi ovim pitanjem.

Izvor: B92

Poznati novi podaci: Šef Take-Two komentarisao cenu GTA VI
Profimedia

Podeli:

Ako sve bude išlo po planu, GTA VI će ugledati svetlost dana 2025. godine, a obožavatelji su zapanjeni glasinama da će potencijalno koštati čak i do 150 dolara.

Sada, šef kompanije koja stoji iza ove igre, Štraus Zelnik, rekao je: "Sve više sadržaja je stalno dostupno, i mi zaista želimo da ponudimo što veću vrednost igračima". 

"Fokusirani smo na to da damo mnogo više od onoga što naplaćujemo, i svaki put kada utvrdimo cenu, želimo da budemo sigurni da je to dobra vest za kupce. Hoćemo da ponudimo iskustvo koje je mnogo vrednije od troškova", dodao je Zelnik.

Uprkos tome što to nije eksplicitno pominjao, jasno je da Zelnik veruje da, ako naplaćuju iznad standardne cene za GTA VI, to bi značilo da su "isporučili veću vrednost od cene svojim kupcima", ali će na igračima, naravno, biti da to ocene.

Podeli:

Tagovi

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: