Burni komentari zbog reakcije obezbeđenja na nastupu Jale i Bube; "Niste dobrodošli" VIDEO

Video snimak sa nastupa repera Jale Brata i Bube Korelija, koji je održan pre dva dana u Nišu, izazvao je brojne negativne komentare na društvenoj mreži Instagram.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2021.

12:11

Default images

Naime, Jala i Buba su zajedno sa reperom Inasom nastupali na niškoj Letnjoj pozornici gde je došao veliki broj, ulavnom, mlađe publike. Video zapis koji je objavljen na Instagramu pokazuje delić dobre atmosfere na nastupu, koji je prekinut nasilnom reakcijom obezbeđenja.

Na snimku se vidi kako momak iz publike, u trenutku dok je Inas pevao svoj blok, skače na binu, nakon čega sledi uznemirujuća scena - ekipa iz obezbeđenja ga mučki vuče po bini i doslovno baca u prvi red publike. Međutim, nemilom događaju tu nije kraj. Isti članovi obezbeđenja uleteli su među fanove i prišli dečaku koji je ležao na podu, prilikom čega je nastala pometnja, ali se na snimku ne vidi tačno da li su ga i fizički napali.

Reakcije na Instagramu su uglavnom negativne.
"Sad su došli u Niš i nikad više", "Ovo je užas", "Da li je moguće?", samo su neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u odbranu muzičara iz Sarajeva, navodeći da je to samo propust obezbeđenja zbog načina na koji su intervenisali, ali da publici nije mesto na bini.

Jedan korisnik ove mreže, prema svom viđenju, otišao bi i korak dalje nego obezbeđenje.

"Treba iznabadati svakog ko se tako ponaša, momci su došli u Niš da nastupaju i naprave dobar provod, na stranu ko voli i sluša njihovu muziku i kakvo mišljenje ima o njima, oni su u svom poslu najbolji na ovim prostorima i došli ovde da nastupaju a neke budale da im uleću na binu i debilišu se..", navodi se u komentaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: