Seksualni život Bila Gejtsa izlazi na videlo: Ipak nije "cvećka" kao što se misli

Poznati milijarder i filantrop Bil Gejts je vodio poprilično raskalašan mladalački život pre nego što je zaplovio u bračnu luku sa Melindom, tvrdi njegov biograf koji se pita da li će se nakon razvoda braka vratiti partijanju.

Život

Izvor: Jutarnji list

Utorak, 11.05.2021.

14:24

Seksualni život Bila Gejtsa izlazi na videlo: Ipak nije
Foto:EPA/GIAN EHRENZELLER

Novinar Džejms Valas napisao je dve knjige o osnivaču Mikrosofta 90-tih godina u kojima je otkrio da je Gejts organizovao golišave zabave sa striptizetama.

U intervjuu za "Daily Mail" Valas (74) je otkrio da Bill nije bio nevinašce u mladalačkim danima kada je osnovao Mikrosoft.

"U tom razdoblju mnogi klinci iz Mikrosofta bili su mladići koji po dva-tri dana nisu skidali majice sa mrljama od pice dok su razvijali neki softver", izjavio je bivši istraživački novinar "Seattle Post-Intelligencera".

"Organizovali su tada prilično lude zabave, išli su po klubovima i tražili striptizete koje su dovodili u Bilov dom. Nije on tada bio nevinašce ili nekakav štreberčić. Imao je život", rekao je.

Druga Valasova knjiga o Gejtsu, izdata 1997 godine sadrži detaljnije opise navodnih golišavih zabava na Gejtsovom imanju Laurelhurst u Vašingtonu.

Valas je napisao da su nacionalni mediji želeli da omoguće nesmetani protok vesti o tehnologiji i poslovnim potezima Gejtsa i da zbog toga nisu izveštavali o njegovim zabavama koje je organizovao u Sijetlu. Navodno je Gejts posećivao striptiz klubove i unajmljivao plesačice da dođu u njegov dom. Potom bi skakli goli u unutrašnji bazen i zabavljali se do sitnih noćnih sati.

Valas je takođe napisao da je Gejtsovo provođenje sa ženama tada ostavljalo traga na njegovom odnosu s Melindom.

"Iako je Gejts počeo da se zabavlja sa Melindom Frenč 1988 godine, još neko vreme je flertovao sa ženama, pogotovo kada je bio na službenom putu. Redovno se nabacivao novinarkama koje su pratile Mikrosoft", napisao je.
Foto:EPA/EFEJULIEN DE ROSA
"Njegovo flertovanje je bilo dobro poznato, iako se o tome malo pisalo, jer su Gejts i Mikrosoft bili nepresušan izvor informacija i dobrih priča za novinare poput "New York Times" i niko nije želo da to prestane", tvrdio je.

"Melinda Frenč je sve to jako dobro znala, njihova veza bila je puna uspona i padova. U jednom trenutku prekinuli su vezu na godinu dana, navodno jer Gejts nije želeo da se vezuje. Kada su se međutim 1992 opet zbližili, njihova veza je bila čvršća nego ikad, istaknuo je.

Dugogodišnji Gejtsov prijatelj i bivši izvršni direktor Vern Raburn potkrepio je tvrdnje iz knjige u intervjuu za "Daily Mail" i otkrio da je Gejts navodno prevario Melindu u ranoj fazi njihove veze.

Potvrdio je da je Gejts voleo da organizuje žurke i da nije bio veran Melindi kada su počeli da se zabavljeju, ali je bio ponosan što se to nije događalo nakon njihovog venčanja. "Nije to ništa posebno biti go u bazenu. Postoji razlika između kupanja u bazenu s hrpom drugih ljudi i biti go u bazenu s drugom osobom, ili biti u krevetu s drugom osobom", rekao je.

On tvrdi da je, koliko je njemu poznato, Bil bio vjeran Melindi nakon njihovog venčanja 1994 godine.

Vern Raburn poznaje Gejtsa već godinama i bio je jedan od njegovih prvih zaposlenih i tvrdi da su se Bil i Melina udaljili zadnjih godina i nisu uvek delili iste interese kada je u pitanju rad "Fondacije Bil i Melinda Gejts".

Istakao je da su Bil i Melinda dobri ljudi.

"Iskreno se nadam da će Bil i Melinda naći sreću. Prošao sam kroz razvod pre 12 godina. Svi koji vam kažu da su imali dobar razvod, lažu".

Bill i Melinda šokirali su objavom da se razvode, a već su počele glasine da se Gejts vratio starim navikama.

"TMZ" je izveštavao da je Melinda Gejts iznajmila ostrvo Calivignu u Grenadi za celu porodicu, osim Bila.

Tabloidni portal tvrdi da su Melinda i deca ljuti na Gejtsa zbog nepoznatog incidenta i da par pokušava da se dogovori oko razvoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: