Uplašilo ga šest golih žena: Takmičar napustio scenu usred emisije VIDEO

Rijaliti šou pod nazivom "Naked Attraction" služi tome da se partneri biraju prema tome kako izgledaju kada su potpuno nagi. Za jednog od učesnika, ovo je ipak bilo previše.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.11.2020.

16:20

Default images

Brajan, koji ima 23 godine i nikada ranije nije imao seksualni odnos, prijavio se u nadi da će pronaći partnerku. Samim tim, nije mu lako palo kada se pred njim pojavilo šest potpuno nagih žena.

U najavi za novu epizodu, Brajan je očigledno uznemiren prizorom.

"Izgledaš kao da ćeš past u nesvest", rekla mu je voditeljka, na šta je on odgovorio da mu je neophodan trenutak i otišao sa scene.

"Bilo je to previše za mene. Na neki dobar način, možda je baš ovo stvar koja mi je bila potrebna. Ipak, moralo je sve da mi se slegne", rekao je Brajan, a preneo Lad Bible.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: