Glumac pokazao koliko je human, ali hrabar: "Prestravio sam se" VIDEO

Holivudski glumac Vil Smit odlučio je da na neobičan i pomalo zastrašujući način proslavi svoj jubilarni, 50. rođendan. On je, naime, skočio bandžijem iz helikoptera iznad Velikog kanjona Kolorada u Americi. Njegova vratolomija, ipak, nije bila samo zbog adrenalinske "groznice".

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2018.

10:03

Glumac pokazao koliko je human, ali hrabar:
Foto: Getty

Glumac, kojeg je proslavila uloga u TV sitkomu „Princ sa Bel Era“ (The Fresh Prince Of Bel-Air), uživo je prenosio ovu vratolomiju na svom kanalu na Jutjubu.

Fanovi su mogli da vide da je Vil veoma nervozan dok je helikopter leteo iznad Velikog kanjona Kolorada.

"O, Bože, ovo je prelepo, prelepo", rekao je Vil i poslao poljubac svima koji su ga u tom trenutku pratili uživo, prenosi Telegraph.co.uk.

"Ovo je nešto najlepše što sam u životu video", poručio je glumac.

Nakon što je sleteo, Vil je rekao da je iskustvo bilo neverovatno i divno.
Glumac, koji je igrao u filmovima "Ali", "Potraga za srećom" (The Pursuit Of Happyness), "Henkok" (Hancock) i "Ja sam legenda" (I am legend), tokom prenosa uživo govorio je i o budućim planovima.

"Želim da budem od pomoći čovečanstvu", rekao je Vil i fanovima otkrio čega se najviše plaši – miševa.
Vil je pokrenuo svoj kanal na Jutjubu u decembru prošle godine i od tada je stekao više od 2,5 miliona pratilaca i ima više od 60 miliona pregleda.

Iz bandžija je skočio kako bi podigao svest ljudi o fondaciji "Globalni građanin" koja deci koja žive u sredinama koje su zahvaćene konfliktima i sukobima, daje mogućnost na obrazovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: