- Vesti -

"Magični momenat" na dnu okeana /VIDEO

Žena ronilac je na dnu Altantskog okeana, na Tenerifima, doživela neobično iskustvo. Stekla je novog prijatelja - hobotnicu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Facebook Screenshot
Foto: Facebook Screenshot

Mala hobotnica je prišla ženi zakačivši joj se za ruku. Kako navodi Nešenal džiografik (National Geographic), hobotnica uz pomoć pipaka, koji imaju receptore dodira i ukusa, prikuplja podatke.

Uplašena, ali radoznala, hobotnica je nekoliko puta ostvarila kontakt sa ženom roniocem koja je ovaj susret opisala kao "magični momenat“.

Snimak je, nakon objavljivanja na društvenim mrežama, ubrzo postao viralan. Za svega 24 sata na Fejsbuku ga je pogledalo više od 5,5 miliona ljudi.

Vesti

Vudi Alen odgovorio na optužbe nakon bojkota brojnih glumica

Suočen s bojkotom sve većeg broja glumica, reditelj Vudi Alen demantovao je optužbe za seksualno zlostavljanje koje je ponovila njegova usvojena ćerka Dilan Farou, zamerivši porodici svoje bivše supruge Mie Farou da želi da se "okoristi" pokretom #MeToo kako bi ponovila optužbe na njegov račun.

Vesti subota 20.01. 13:20 Komentara: 3

Mala Tara bodri Novaka /FOTO

Srpski teniser Novak Đoković vratio se na teren nakon šestomesečne pauze. Treći meč na Australijan Openu igra protiv Alberta Ramosa-Vinjole, a njegova supruga i ćerka Tara, iako nisu na tribini, velika su podrška od kuće.

Vesti subota 20.01. 10:50 Komentara: 9
strana 1 od 3655 idi na stranu