Život

Četvrtak, 30.12.2021.

20:12

Kevin Spejsi sleteo u Zagreb - Novu godinu provodi u posebnom društvu

Dvostruki oskarovac Kevin Spejsi sleteo je danas oko 16 sati na zagrebački aerodrom "Dr Franjo Tuđman". U Zagreb je došao u društvu svog agenta Juana Lovenštajna, a na terminalu su ga dočekali režiseri Jakov i Dominik Sedlar, sa kojima će provesti novogodišnje praznike.

Izvor: vecernji.hr

Kevin Spejsi sleteo u Zagreb - Novu godinu provodi u posebnom društvu
Foto:EPA/FLAVIO LO SCALZO

Zajednički projekti

"Veoma sam srećan što ćemo novu 2022. dočekati sa našim prijateljem Kevinom.Najviše se radujem našim razgovorima. On nije klasičan glumac sa kojim se može razgovarati samo o poslu, već intelektualac ​​širokog spektra interesovanja, tako da volim da razgovaram sa njim o politici, filozofiji, veri, književnosti, pozorištu", rekao je reditelj Jakov Sedlar, koji će mu biti domaćin.

Sedlar je rekao da će sa Spejsijem razgovarati o nekoliko zajedničkih filmskih projekata na kojima planira da sarađuje.

"Često razgovaramo telefonom, čestitamo jedni drugima praznike. Kevin me je nazvao pre mesec dana i rekao mi da želi da dođe u Hrvatsku ovog leta, ali su ga poslovne obaveze i pandemija sprečile u tome. Pitao me je gde ćemo dočekati Novu godinu, kakva je situacija sa koronavirusom u Hrvatskoj i da li će biti organizovan doček. Rekao sam mu da u Hrvatskoj još ima korone, ali da će biti dočeka i da bih voleo da dođe, na šta mi je on kratko rekao: "Vidimo se", rekao je Sedlar.

Svom holivudskom gostu, dodaje, nastojaće da bude dobar domaćin.

"Nekoliko puta mi je rekao koliko je oduševljen Hrvatskom i da bi se rado vratio. Kako nikada nije bio u Zagrebu, pokušaću da mu Zagreb predstavim u najboljem svetlu. Kako boravi u hotelu Esplanade, svakako ćemo svratiti na Fuliranje i pokazati mu čari zagrebačkog Adventa, gostovaće na ručku u našoj porodičnoj kući, obići ćemo najpoznatije zagrebačke restorane i kafiće, a možda i otići na kratkom putovanju u Opatiju. Spejsi je veliki ljubitelj pozorišta, pa ću ga možda odvesti da pogleda predstavu", najavljuje Sedlar.

Jakov i njegov sin Dominik Sedlar imaju blisko prijateljstvo sa Kevinom Spejsijem koje je počelo u Los Anđelesu pre dvanaest godina kada ih je Martin Šin, holivudski glumac koji je igrao Juru Zovka u Sedlarovom filmu "Naša Gospa" 1990-ih, sreo u njegovoj vili.

U društvu Sedlarovih, Spejsi će nekoliko dana provesti u Zagrebu.

Međutim, ovo nije prvi put da je u poseti Hrvatskoj. Svratio je na jadransku obalu pre 13 godina nakon Sarajevo Film Festivala, pa su ga paparaci uhvatili na žurki u Dubrovniku i Hvaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: