Život

Subota, 26.02.2022.

08:44

Mila Jovović slomljena: "Moj narod je napadnut"; "Sećam se rata u bivšoj Jugoslaviji" FOTO

Glumica Mila Jovović rođena je u Kijevu i još jedna je u nizu poznatih ličnosti koji nastavljaju da pružaju podršku i solidarnost ukrajinskom narodu.

Izvor: B92

Mila Jovović slomljena:
Foto: Profimedia

Glumica Mila Jovović podelila je na društvenim mrežama da joj je srce slomljeno i da je zapanjena u pokušaju da procesuira trenutnu situaciju u Ukrajini.

Ona je izjavila da je duboko potresena uništavanjem i raseljavanjem porodicama dok se ruske snage približavaju Kijevu, gradu u kojem je rođena.

Mila Jovović o ocu bivšem zatvoreniku, dedi na Golom otoku i svom nadimku "ruski špijun" "Srce mi je slomljeno i zapanjena pokušavam da obradim događaje ove nedelje u mom rodnom mestu u Ukrajini. Moja zemlja i narod su napadnuti. Porodica i prijatelji se kriju. Moja krv i koreni potiču i iz Rusije i iz Ukrajine. Rastrgnuta sam na dva dela dok gledam kakav se horir odvija, zemlja se uništava, porodice raseljavaju, ceo njihov život leži u ugljenisanim delovima oko njih. Sećam se rata u domovini mog oca, u bivšoj Jugoslaviji i priča moje porodice o traumi i teroru koji su doživeli. Rat. Uvek rat. Lideri koji ne mogu da donesu mir. I uvek, narod plaća krvoprolićem i suzama"

Mila Jovović – kao sav normalan svet FOTO
Pročitajte još i:

Ruslana se iz Kijeva oglasila potresnom porukom: "Gospode, prihvati moje molitve"

Miloš Biković se obratio Rusima: "Bio sam dete kada su se ratovi dešavali u mojoj zemlji"

Gde je rat, tu je i ona – oglasila se Anđelina Džoli FOTO

Poznati reaguju na rat u Ukrajini: "Prevara", "Veliko dete bije malo", "Prestanite"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: