Život

Subota, 13.03.2021.

08:50

Kraj ljubavne priče: Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Dženifer Lopez raskinula je dvogodišnju ljubavnu vezu sa Aleksom Rodrigezom.

Izvor: B92

Kraj ljubavne priče: Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
Foto: Profimedia/Backgrid

Pevačica i bejzbol igrač najavili su venčanje za prošlu godinu, ali zbog pandemije nisu održali svadbu. Tada su odlučili da se venčaju kada se stvari malo "smire", ali izgleda da se to ipak neće dogoditi.

Kako navodi portal Page Six, Džej Lo je nedavno priznala da su njih dvoje išli na terapiju za parove, a Rodrigeza su strani mediji povezivali i sa Medison Lekroj, 30-godišnjom starletom. Glasine o navodnoj Rodrigezovoj neveri, oboje su demantovali.

Neimenovani izvor rekao je da Rodrigez trenutno boravi u Majamiju, a da Dženifer Lopez snima film u Dominikanskoj republici, pa su i zbog toga odvojeni, što je verovatno uticalo na to da raskinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

21 h

Podeli: