Aktuelno 2

13.06.2024.

8:03

Velika pop zvezda pokušava da uništi Tejlor Svift?

Pop zvezde, Tejlor Svift i Bili Ajliš, nastavljaju rat - na Bilbordovim listama albumima, a u javnosti prozivkama.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Velika pop zvezda pokušava da uništi Tejlor Svift?
Profimedia

Podeli:

Bili Ajliš je najpre kritikovala svoju koleginicu i nazvala njene koncerte psihotičnim i optužila je da je izdala album "The Tortured Poets Department" u tri verzije samo da bi ostala na vrhu top-lista.

Optužbe je sada prokomentarisao izvor Dejli mejla blizak Sviftovoj koji je otkrio da pevačica ne obraća pažnju na Ajlišine komentare.

"Tejlor ne smetaju suptilni napadi od strane Bili jer je previše zauzeta rasprodajom stadiona i putovanjem po svetu. Ona shvata da Bili možda ima nešto protiv nje i da bi to mogla da bude ljubomora... Bili bi trebalo da se fokusira na svoj album i da ga promoviše, a ne da pokušava da uništi drugog izvođača", rekao je on.

Možda vas zanima

Ranije je Sviftova optužena da je ohrabrivala fanove da otpočnu onlajn kampanje protiv Ajliš.

"Kad god Tejlor oseti ljubomoru na uspeh kolege/koleginice, ona čini sve što je u njenoj moći da njeni fanovi pokrenu zlobne onlajn kampanje kako bi srušili tu osobu...", rekao je tada anonimni izvor.

Možda vas zanima

Aktuelno

Beskućnici na udaru zbog Tejlor Svift

Izvestan broj beskućnika poslat je iz Edinburga u Aberdin i Glazgov kako bi njihov privremeni hotelski smeštaj bio ustupljen turistima i fanovima pevačice Tejlor Svift uoči njenog koncerta.

8:00

31.5.2024.

44 d

Inače, novi album Tejlor Svift je na prvom mestu Bilbordove liste od kada je objavljen, 19. aprila. Neki kritičari su ovaj uspeh pripisali povremenom izdavanju proširenih izdanja i različitih varijanti. Pevačica je tako objavila dva specijalna izdanja istog dana kada je Bili 17. maja objavila svoj novi album "Hit Me Hard and Soft".

Ovo je navelo Ajlišovog menadžera, Danija Rukasina, da se oglasi na društvenim mrežama i optuži Svift da čini sve da spreči druge umetnike da uspeju. Kasnije je optužba obrisana, a Ajlišine izjave o tome kako zvezde koriste razne tehnike kako ne bi ostale na vrhu muzičkih top-lista i zaradile više novca, iako sebe nikada direktno nije prozvala Svift, svi su to povezivali sa Tejlor.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: