Život

Utorak, 05.03.2024.

11:54

Videli smo "lažnu" Kejt Midlton? FOTO

Princeza Kejt Midlton se povukla iz javnosti nakon operacije trbuha, pa su glasine o njenom oporavku postale sve učestalije.

Izvor: B92

Videli smo
Foto: Profimedia

Nakon što se spekulisalo kako je Kejt Midlton u vrlo teškom stanju, pa čak i u komi, ali da kraljevska porodica to krije, prethodnog dana se pojavila njena fotografija iz automobila u kom je bila sa svojom majkom Kerol.

To je bilo njeno prvo pojavljivanje nakon dva meseca, ali glasine su se ponovo pojavile.

Naime, ljudi su sada ubeđeni da to na fotografijama uopšte nije Kejt. Prva u nizu sumnji je ta što se na njenom licu ne vidi mladež po kom je prepoznatljiva, pa su zbog toga uvereni da se radi o "lažnoj" princezi. Sledeća sumnja se odnosi na TMZ, koji je i preneo vest. Naime, njih optužuju da su fotošopirali fotografiju, a o tome svedoči peti točak automobila, koji je greška Fotošopa.

Iz Bakingemske palate nema zvaničnih saopštenja, pa se još uvek ne zna šta je sa princezom i kada će se vratiti svojim obavezama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: