Život

Četvrtak, 01.07.2021.

09:43

Britni Spirs nije uspela: Sud odlučio - otac ostaje staratelj

Najnoviji pokušaj Britni Spirs da okonča pravnu borbu sa ocem koji upravlja njenim životom i bogatstvom nije uspeo.

Izvor: B92

Britni Spirs nije uspela: Sud odlučio - otac ostaje staratelj
Foto: Profimedia

Naime, sudija Višeg suda u Los Anđelesu odbio je juče zahtev advokata pop zvezde da se Džejmi Spirs povuče sa mesta njenog staratelja, prenose američki mediji.

Džejmi od 2008. godine ima kontrolu nad životom i imovinom Britni Spirs, a u toj ulozi prošle godine mu se pridružila i firma za upravljanje bogatstvom "Bessemer Trust Company".

Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

"Odbija se zahtev da se Džejmi Spirs suspenduje odmah po imenovanju Bessemer Trust Company iz Kalifornije, N.A. kao jedinog konzervatora imovine", navodno piše u dokumentu.

Podsetimo, Britni se putem video-snimka obratila sudu 23. juna, a prilikom saslušanja nazvala je "zlostavljanjem" sve što joj se dešava, a oca je kritikovala jer zbog njega ne može da se uda i da dobije bebu.

Britni Spirs: "Ovo je zlostavljanje. Nisam rob. Besna sam i plačem svaki dan"

Advokat njenog oca je nakon toga izjavio da je gospodinu Spirsu "jako žao kad vidi kako njegova ćerka pati", kao i da je voli i da mu jako nedostaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: