Ana Ivanović najseksipilnija

Izvor: B92

Četvrtak, 05.01.2006.

20:17

Default images

Teniserka Ana Ivanović izabrana je za najseksipilniju igračicu u svetu, u anketi na internet stranici www.tennisreporters.net. Za nju je glasla trećina učesnika u anketi.

Na drugom mestu je Marija Šarapova, koja je poslednje dve sezona pobedjivala u ovoj anketi. Treće mesto u izboru najseksipilnije teniserke sveta pripalo je Amerikanki Sereni Williams.

"Izuzetno sam počašćena što su ljubitelji tenisa izabrali upravo mene. Verujem da je ova laskava titula prije svega utemeljena na mojim rezultatima na terenu. Zato mi je još draže ovo priznanje", rekla je Ana Ivanović, koja je prošlogodišnju sezonu završila među dvadeset najboljih teniserki sveta.

Najseksipilniji teniser sveta je Rus Marat Safin, koji je u toj kategoriji nadmašio mlađe konkurente - Rafaela Nadala i Andyja Roddicka. Titula najbolje teniserke u 2005. pripala je Belgijanki Kim Clajsters, a najboljeg tenisera Rogeru Federeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: