Ubio boga u njoj: Fudbaler devojci rekao da spusti ruke i izdrži batine kao 'zrela osoba'

Za tri dana torture nad devojkom dobio je tri godine zatvora. Slomio joj je vilicu, tukao ju je gvozdenom šipkom, terao da liže farbu s patosa, razbijao ogledala iznad glave...

Izvor: B92

Četvrtak, 11.04.2019.

16:34

Ubio boga u njoj: Fudbaler devojci rekao da spusti ruke i izdrži batine kao 'zrela osoba'
Foto: Printscreen / Twitter

Fudbaler iz Engleske mučki je terorisao svoju tadašnju devojku. Mislila je da će umreti.

"Udario me je štanglom, slomio vilicu. Terao mi je da poližem svežu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave. Kada je podigao to drugo, mislila sam da ću umreti. Vrištala sam da stane. Rekao mi je da spustim ruke i da izdržim batine 'kao zrela osoba'", otkrila je devojka detalje užasa koji je preživela kada ju je u septembru prošle godine dečko, fudbaler Ris Tompson, maltretirao. Mučenje je trajalo tri dana, a na kraju ju je ostavio u užasu i strašnim povredama, uz brojne modrice i posekotine, slomljena joj je i vilica.

Nasilnik je ove sedmice osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora, uz desetogodišnju zabranu prilaska devojci koju je unesrećio. Ris Tompson je fudbalsku karijeru počeo u Linkiln sitiju, potom je nastupao za Jork siti u Ligi dva i nižerazrednim klubovima Boston junajted i Giseli.

Upravo je bio član Giselija kada je policija došla po njega i uhapsila ga povodom ovih stravičnih optužbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: