Realizovana druga Eurobank donacija u okviru projekta

Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom Mastercard kreditnom karticom "Eurobank Veliko srce" u Ekonomskoj školi "Stana Milanović" u Šapcu sredinom novembra realizovana je donacija vredna više od million dinara. Nova elektronsko - jezička laboratorija, kao i lap top računari kojima je opremljena školska biblioteka, već su na raspolaganju učenicima i nastavnicima ove škole.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.12.2019.

09:10

Realizovana druga Eurobank donacija u okviru projekta
Foto: Promo

Prema rečima Slavice Pavlović, predsednika Izvršnog odbora Eurobank, prvi samostalni Eurobank projekat “Škola kao nacrtana za vas” ima za cilj poboljšanje uslova za rad i učenje u ekonomskim školama širom Srbije. Pored toga, teorijska i praktična znanja znanja o bankarstvu sa učenicima će deliti Eurobank zaposleni.

Pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dr Aleksandar Pajić istakao je da je Eurobanka vrednovala kvalitet projekta kao i agilnost škole, zadovoljila potrebe učenika i pokazala ozbiljnu društvenu odgovornost. “Svi oni koji ulažu u kvalitet obrazovanja u Srbiji biće naši dragi partneri i uvek podržani od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mislim da je ovo suštinsko ulaganje u budućnost Srbije" – rekao je na konferenciji za medije dr Pajić.
Foto: Promo
Da je donacija obradovala i đake škole potvrđuju i reči Jovane Didulica, učenice Ekonomske škole "Stana Milanović". "Drago mi je što ćemo imati mogućnost da u našoj školi dodatno unapredimo znanje engleskog kao i drugih stranih jezika koje učimo", rekla je ona.

Eurobank nastavlja sa dobrim delima. Na tom putu podršku im pružaju korisnici humanitarne Mastercard kreditne kartice "Eurobank Veliko srce" koji su prepoznali važnost ovog projekta i značajno doprineli njegovoj uspešnosti. Od svake transakcije izvršene ovom karticom Eurobank odvaja deo sredstava od svojih prihoda. Ta sredstva namenjena su za opremanje i modernizaciju kabineta i učionica u srednjim školama širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: