- PR članak -

Luki Dončiću prva Poli "Made in USA"

U skladu sa strategijom kreativne internacionalizacije poslovanja, Perutnina Ptuj je na američko tržište nastupila sa proizvodnjom i prodajom najprepoznatljivije pileće kobasice u jugoistočnoj Evropi - kobasice Poli.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Poli je prva pileća kobasica na evropskom tržištu i sinonim za posebne kobasice još od 1974 godine. Danas je ova kobasica međunarodni bestseler.

"Ludi za Poli" su potrošači od Skandinavije do Sredozemlja, plasira se čak i u dalekom Dubaiju. Poli jako uspešno nastupa i u drugim segmentima - postala je prva kobasica za mazanje, ušla u segment viršli a kroz proizvod Poli Hammy predstavila se i kao pileća šunka sa čak 90 odsto čistog pilećeg mesa.

Proizvodnja pilećih kobasica i viršli robne marke Poli u američkom gradu Čikagu je uspostavljena uz sveobuhvatnu pomoć stručnjaka iz Perutnine Ptuj. Za proizvodnju u Americi se upotrebljavaju začinske mešavine po originalnoj recepturi, koje se pripremaju u Ptuju i šalju u Ameriku. Do kraja februara omiljena evropska kobasica će naći svoje mesto u 1750 trgovina širom Amerike.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prva američka Poli za njenog najpoznatijeg ambasadora Luku Dončića

Prve posebne kobasice i viršle robne marke Poli proizvedene u Americi otišle su u ruke njenog najpoznatijeg ambasadora, NBA zvezde Luke Dončića.

Zvezda NBA, Luka Dončić koji je i najpoznatiji ambasador ovog brenda, prvi je isprobao Poli posebne kobasice i viršle "Made in USA", a o tome kako je baš on postao ambasador iz Putja kažu jednostavno:

"Mora biti kao Poli: originalan, mladalački, duhovit i ambiciozan, a isto tako popularan i prepoznatljiv. Poli je uspela - povezala se sa košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem."

strana 1 od 3 idi na stranu