Čisti arterije i spasava bubrege: Dovoljne dve šolje dnevno, ujutru na prazan stomak obavezno

Krvni pritisak je kao termometar za zdravlje. Visok krvni pritisak znači da vaše srce radi teže kako bi ispumpalo krv. Ovo je opasno jer može dovesti do infarkta, cerebralne tromboze ili poremećaja bubrega. Iz tog razloga je veoma bitno kontrolisati krvni pritisak.

Zdravlje

Izvor: hayat.ba

Ponedeljak, 08.08.2022.

11:44

Default images
Foto: Profimedia

Mnogi ga znaju kao milenijumski nemački recept koji meša tri moćna sastojka:

Limun, beli luk i đumbir. Svaki od ovih sastojaka je izuzetno dobar za zdravlje ali njihova kombinacija čini čuda. Imamo limun koji je bogat vitaminom C. On takođe ima alkalna svojsva koja regulišu pH nivo u telu.

TREBA VAM:
  • 4 glavice belog luka
  • đumbir – 4 cm
  • 4 limuna
  • 2 litra vode


PRIPREMA:

Za početak dobro operite limun i đumbir i limun isecite na kriške. Zatim oljuštite beli luk i đumbir i sipajte sve sastojke u blender. Miksujte dok ne dobijete sjedinjenu tečnost.

Nakon toga ovu mešavinu ulijte u lonac i zagrejte je. Zatim polako dodajte vodu i pustite da proključa. Nakon ključanja ostavite mešavinu da se ohladi i posle je sipajte u flašu i stavite u frižider.

Obavezno pijte jednu čašu ovog napitka svako jutro na prazan stomak, a preporučljivo je i ispiti jednu dva sata pre spavanja. Sa tim će vaše arterije biti kao nove za vrlo kratko vreme jer će mast koja ih zapušava nestati.

Primetićete i kako je vaš krvni pritisak regulisan i stabilizovan.

Zapamtite da promućkate napitak pre nego što počnete da uživate u njegovim svojstvima. Krvni pritisak vam više neće biti problem. Počnite da uzimate ovaj sirup i osećaćete se kao novi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: