Igrajte se, ne dozvolite da vam se seksualnost uspava

Statistika je neumoljiva - više od 50 odsto muškaraca ima problem u postizanju erekcije. Tokom novogodišnjih praznika, međutim, žele da imaju seksualne odnose. Zato je decembar mesec kada mnogi muškarci potraže pomoć urologa.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 26.12.2018.

11:32

Igrajte se, ne dozvolite da vam se seksualnost uspava
Foto: Thinkstock/ilustracija

Da li su zaista ovih dana pune ordinacije, zašto je pripadnicima jačeg pola važno da baš u novogodišnjoj noći budu spremni za vođenje ljubavi, da li se to od njih očekuje, koliko je onih stidljivih koji tablete za potenciju kupuju preko interneta i zašto moraju da budu oprezni, samo su neka od pitanja u “Jutru” za prof.dr Aleksandra Miloševića, urologa - seksologa.

"Sekusualnost je bitan deo našeg života koji je uspavan… Ako zapostavimo našu seksualnost, ona će se i ugasiti", poručuje Milošević.

Svaki lek, pa i onaj za potenciju, kako kaže, nosi opasnost i negativno dejstvo, "a jedina prava upotreba tih lekova je stručna".

"Seksualnost je neka igra, pogotovo starijih muškaraca i žena, koji su prošli pubertet. Oni treba da nastave da se igraju", dodaje Milošević.

Kako lečiti erektilnu disfunkciju pogledajte u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: