Meksički kardinal: "U vakcinama su satanski čipovi, Gejts misli da je prorok"

Huan Sandoval Injigez, meksički kardinal, objavio je na društvenoj mreži video-snimak koji je ova društvena mreža brzo uklonila, uz upozorenje da se radi o dezinformacijama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

13:41

Meksički kardinal:
EPA-EFE/LUDOVIC MARIN/POOL MAXPPP OUT

On u tom video-snimku, nazvanom "Zavera novog svetskog poretka", tvrdi da vakcina protiv koronavirusa u sebi "sadrži mikročipove koji su žig zveri", odnosno, Satane.

"Pandemija možda neće nestati ni za pet ili šest godina. To ovi ljudi žele. Laboratorija u Atlanti, čiji je Gejts veliki donator, čuva novi soj velikih boginja, pa je tako sve spremno za novu pandemiju", rekao je on.

Kako je dodao, Gejts je na sebe preuzeo ulogu proroka kada je pre nekoliko godina najavio dolazak novih bolesti. Društvena mreža Facebook brzo je reagovala, uklonivši ovaj video-snimak, i napisavši kako se u njemu "objavljuju dezinformacije u vezi sa kovidom 19, za koje su nezavisni stručnjaci već potvrdili da su lažne", prenosi Russia Today.

Ineč, Injigez je u penziji već 9 godina, a bio je nadbiskup u Gvadalahari. Kako je sam rekao, objavio je ovaj video-snimak kako bi razotkrio plan da se napravi "jedna vojska, jedna ekonomija i jedna religija - koja neće biti hrišćanska".

Kako su objavili iz biskupije na društvenim mrežama, on je posle ovog video-snimka ipak povukao svoje reči o novom svetskom poretku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: