Easter egg kojim je želeo da zaprosi dragu, ima razočaravajući ishod

Spider-Man je već nekoliko dana dostupan za igranje na Playstation 4 konzoli, i pored same priče, Insomniac Games je pripremio razne skrivene detalje za otkrivanje.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Jedan easter egg je trebao biti izuzetno zanimljiv i raznežujući, ali nažalost ima izuzetno razočaravajući ishod, piše Play.co.rs.

Jedan strimer, Tajler Šulc, je u maju zamolio developere da u velikom stilu zaprosi svoju dragu, tako što bi negde u igri stavili pitanje “Madison, will you marry me?”.

Insomniac je to očigledno učinio, ali je problem u tom što su strimer i njegova devojka raskinuli petogodišnju vezu pre nego što je igra uopšte ugledala svetlost dana. Mnogi ljudi su kontaktirali strimera povodom ovog easter egga, i on je napravio video(koji je uklonjen) u kojem je otkrio da ga je devojka ostavila tri nedelje pre izlaska i otišla sa njegovim bratom, ali je ipak srećan što mu je barem Insomniac ispunio želju.

Stvarno tužan završetak, ali je problem je možda u tome što je strimer predugo čekao na Spajdija kako bi izvršio prosidbu.

Press F to pay respect

Vesti

Koliko Google kontroliše naše Android telefone?

Google je izdao izvinjenje korisnicima pametnih telefona sa Android operativnim sistemom koji su u petak na sajtu Reddit objavili da se opcija za štednju baterije na njihovim mobilinim uređajima sama aktivirala, bez njihovog znanja ili pristanka.

Vesti utorak 18.09. 13:34 Komentara: 12

Switch online sutra stiže, a neke stvari već ne ulivaju poverenje

Nakon skoro godinu dana čekanja, proletos je konačno najavljena i predstavljena Nintendo Switch Online platforma, koja kreće sa radom od 18. septembra. Paket od svega 20 dolara za pretplatu cele godine deluje zaista povoljno, ali kada vidimo kako stoje stvari “iza haube”, ima stavki koje mogu da nas obeshrabre u verovanju da će ovo proći kako treba.

Vesti nedelja 16.09. 15:49 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu