Uskoro stiže YouTube bez reklama

Već nekoliko puta do sada smo imali vesti o tome da će YouTube uskoro ponuditi servis sa pretplatom onima koji bi radije da plate kako ne bi gledali reklame na ovom video sajtu.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Ovaj sistem će prvenstveno biti usmeren ka premijum kreatorima sadržaja, koji će biti u prilici da zarađuju od svojih video klipova, a pristup sadržaju će biti omogućen samo onima koji plaćaju pretplatu. Reklame na ovakvim kanalima neće biti prikazivane, a kreatori sadržaja će dobijati deo prihoda od pretplate. ovi izveštaj sugeriše da će Youtube lansirati pretplatni servis do kraja godine.

YouTube je od starta bio besplatan servis (izuzev iznajmljivanja videa), tako da će ovaj korak sa pretplatom biti velika promena, kako za kreatore Youtube sadržaja, tako i za posetioce popularnog video servisa. Izvori upoznati sa situacijom tvrde da ukoliko novi pretplatni servis dobro prođe, postoji šansa da će YouTube lansirati i više pretplatnih servisa za različite kategorije. Izveštaj takođe sugeriše da će se do kraja godine lansirati i još jedan servs baziran na pretplati, a to je Music Key.

izvor: benchmark.rs

Vesti

HTC One (A9) će imati ekran rezolucije 1080 x 1920

Pre nego što je HTC One M9 otkriven, većina ljudi je mislila da će HTC stavljati 1440 x 2560 QHD ekrane na svoje predstojeće uređaje. Kada je najavljeno da će uređaj sa svojih 5 inča opet imati 1080 x 1920 FHD rezoluciju kao i HTC One (M8), prve reakcije su bile veoma pozitivne.

Vesti nedelja 30.08. 21:30 Komentara: 28

Nokia: Klasičan mobilni za protivnike smartfona

Američki tehnološki gigant Microsoft lansiraće uskoro na tržište klasičan mobilni telefon "Nokia 222", ali povezan na mrežu treće generacije (3G), za one koji nisu ljubitelji taktilnih ekrana, kao i za one koji su nostalgični prema prvim mobilnim telefonima.

Vesti nedelja 30.08. 10:10 Komentara: 61
strana 1 od 77 idi na stranu