Nova vest
Košarka 5

26.4.2024.

16:12

Lebron posle poraza: "Nisam taj koga bi trebalo da pitate" VIDEO

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms je izneo utiske posle poraza od Denver Nagetsa u plej-ofu NBA lige.

Aleksandar Stajkovac
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Nagetsi su upisali pobedu i u trećem meču, rezultatom 112:105 i vode sa 3:0 u seriji. To znači da su Lejkersi pred eliminacijom.

Lebron je postigao 26 poena uz šest skokova i devet asistencija, ali to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da dođe do pobede.

"Ne znam, ovo je plej-of, a mi smo profesionalci. Trebaš da osećaš nervozu i pritisak, u tome jeste cela stvar. Ne znam kako bih odgovorio na to pitanje. Ne znam, trebate da pitate neke pojedince, da viditi kako se oni osećaju. Teško mi je da govorim o tome šta drugi igrači osećaju. Nemam telepatiju, ne znam", rekao je Džejms.

S njim je na konferenciji bio i Entoni Dejvis.

"On i ja igramo zajedno već šest godina, bili smo na vrhu, blizu vrha, igrali smo puno utakmica, znamo šta je potrebno za pobedu. Znamo što znači osvojiti titulu i za to moraš biti gotovo pa savršen. Bio sam deo toga četiri puta, trebaš da igraš najsavršeniju košarku kako bi pobedio. Napravio sam to s njim. Nisam taj koga biste trebali da pitate to pitanje jer nemam mišljenje o ljudima koji ne pokušavaju biti blizu savršenog. Na kraju dana, to je samo košarka."

Četvrti duel između Lejkersa i Nagetsa u Los Anđelesu je na programu 28. aprila od dva sata i 30 minuta.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

Formula 1

Volf nije odustao od Ferstapena

Direktor Mercedesa Toto Volf nije odbacio mogućnost sastanka sa trostrukim svetskim šampionom Formule 1 Maksom Verstapenom iz Red Bula o angažmanu i dolasku u nemačku ekipu.

Beta

22:45

12 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu