Ponedeljak, 16.11.2020.

14:15

Netflix na srpskom? Ima

Kada god je u pitanju neka vest o striming platformi Netflix, nezaobilazna tema je srpski prevod, odnosno manjak istog. E pa, ispostavilo da ipak postoji prevod, samo je potrebno pronaći ga.

Izvor: B92

Netflix na srpskom? Ima
Foto: depositphotos/kamachi

Evo kratkog upustva.

Morate da budete ulogovani na svoj Netflix nalog. Zatim idite na ovu internet-adresu, kako biste mogli da uključite pretragu po titlu.

U odeljku "Subtitles", tamo gde automatski piše "English", odaberite Serbian (Latin) za latinicu ili Serbian (Cyrilic) za ćirilicu.

Ovde su poređani filmovi i serije koji imaju prevod na srpski jezik. Za sada ima 24 takva naslova, a da li će ih biti još, i kada, to nismo sigurni.

Pitali smo Netflix i očekujemo da odgovore, ali u svakom slučaju možete i sami povremeno da proveravate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: