Tehnopolis

Četvrtak, 04.07.2019.

10:00

Facebook se izvinjava, problem "100 odsto rešen"

Kao što ste, najverovatnije, i sami primetili, Facebook je juče tokom popodneva imao problema sa slanjem fotografija i video snimaka.

Izvor: B92

Facebook se izvinjava, problem
Ilustracija / Foto: Depositphotos/Mactrunk

Problem je u najvećoj meri pogodio korisnike širom Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Rano jutros iz Facebooka su, na zvaničnom Twitter nalogu, objavili da su svi problemi, koje su u sredu, osim Facebooka, imali i korisnici WhatsAppa i Instagrama, uspeli da reše.

"Privatni i poslovni korisnici imali su problema sa uploadom ili slanjem fotografija, video snimaka i ostalih fajlova na naše aplikacije i platforme. Problem je rešen. Trebalo bi da smo 100 odsto u funkciji za sve korisnike. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti", navedeno je objavi.

Problem sa nemogućnošću uploada fajlova, primećen u sredu popodne, trajao je nekoliko sati. Sajt Downdetector navodi da su se problemi pojavili oko 15 sati po srednjoevropskom vremenu.

Korisnici su, u komentarima, primećivali da su ovakvi slučajevi u poslednje vreme, kada su Facebookove platforme u pitanju, sve su učestaliji. Takođe, korisnici su se žalili i da im direktne poruke kasne ili da ne mogu da ih pošalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: