Milioni Playstation Classic konzola će "otići" za praznike

Verovatno vas nije zaobišla vest da se Soni rešio da vrati prvu Playstation konzolu u život kao Playstation Classic, retro konzolu koja sa sobom donosi par odabranih igara.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Printscreen YouTube/PlayStation
Printscreen YouTube/PlayStation

To je gomila fanova, koja je odrastala uz keca, sa oduševljenjem prihvatila tako da će prodaja definitivno biti velika, a analitičari predviđaju da će biti prodati milioni Playstation Classic uređaja.

Analitičar Majkl Pakter predviđa milionske cifre kada je prodaja klasične konzole od 100 dolara u pitanju, samo ako je Sony spreman da odgovori na potražnju.

Analitičar je dodao da ova konzola neće stati na put onoj iz trenutne generacije, tako da i četvorku čeka odlična prodaja.

Nadamo se da je Sony pripremio dovoljno Playstation Classic uređaja, jer će se one pojaviti 3. decembra, baš pred praznike, odnosno period kada se svako oseća kao malo dete.

Hardver

Nintendo slavi 129. rođendan

Kada pomislimo na legendarni Nintendo danas, pomislimo na modernu kompaniju koja se uvek trudi da donese neke novine i inovativne stvari u svet konzola i video-igara, ali malo kome padne na pamet koliko dugu tradiciju zapravo ima ova kompanija, daleko, daleko dužu nego što je to istorija industrije video-igara.

Hardver utorak 25.09. 12:00 Komentara: 7
strana 1 od 3 idi na stranu