Forza Motorsport 7 pretrpeo značajne poromene

Čak i posle godinu dana Forza Motorsport 7 redovno dobija ažuriranja koja prilagođavaju i šire gejmplej iskustvo na bolje, a jedna od zapaženijih promena u novembarskom apdejtu je i eliminacija loot kutija.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Da, dobro ste pročitali, u periodu kada se gotovo svaka igra pojavljuje sa nekim vidom mikrotransakcija i loot kutija studio Turn 10 je rešio da njih potpuno ukloni iz svoje trkačine.

Tako sada novi igrači dobijaju Race Mod karte koje im služe za nadogradnju, a tu je i Race Shop koji služi za kupovinu velikog broja dodataka za automobile korišćenjem valute koja se stiče igranjem.

Sa novembarskim apdejtom je u Forza Motorsport 7 izmenjena i kolizija, odnosno sudaranje između vozila, pa tako sada postoji poboljšano “rasipanje” energije i u singlplejeru i u multiplejeru.

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu