Forza Motorsport 7 pretrpeo značajne poromene

Čak i posle godinu dana Forza Motorsport 7 redovno dobija ažuriranja koja prilagođavaju i šire gejmplej iskustvo na bolje, a jedna od zapaženijih promena u novembarskom apdejtu je i eliminacija loot kutija.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Da, dobro ste pročitali, u periodu kada se gotovo svaka igra pojavljuje sa nekim vidom mikrotransakcija i loot kutija studio Turn 10 je rešio da njih potpuno ukloni iz svoje trkačine.

Tako sada novi igrači dobijaju Race Mod karte koje im služe za nadogradnju, a tu je i Race Shop koji služi za kupovinu velikog broja dodataka za automobile korišćenjem valute koja se stiče igranjem.

Sa novembarskim apdejtom je u Forza Motorsport 7 izmenjena i kolizija, odnosno sudaranje između vozila, pa tako sada postoji poboljšano “rasipanje” energije i u singlplejeru i u multiplejeru.

Gejming

Review: WWE 2k19

U trenutku kada pišem ovaj tekst, najveća vest vezana za WWE nažalost nije o ovoj igri, već o kontraverznim odlukama menadžmenta ovog giganta o održavanju jednog od najvećih događaja u Saudijskoj Arabiji, dok ostatak sveta prekida odnose sa tom zemljom.

Gejming četvrtak 15.11. 11:22 Komentara: 0

Review: Dakar 18

Dakar 18 nam dolazi iz malog i relativno nepoznatog studija Bigmoon Entertainment, i donosi nam nakon 15 dugih godina igru posvećenu najopasnijem i najtežem reliju na svetu.

Gejming utorak 13.11. 11:55 Komentara: 0

Review: Call Of Duty: Black Ops 4

Koliko samo ulupanih para po igraonicama i koliko psovki nakon nerealnih hedšotova sa kraja na kraj mape. I nekako, ne može da se priča o novom CoD naslovu, a da se ne krene maltene od početka. Razlog je jednostavan, Treyarch je počeo kao “druga violina” u odnosu na tada neprikosnoveni Infinity Ward studio. I nekako je to bilo traljavo na početku.

Gejming ponedeljak 12.11. 12:43 Komentara: 9
strana 1 od 15 idi na stranu