Džajić i Pjanović za B92 iz Verone

Izvor: B92

Četvrtak, 03.10.2002.

23:30

Default images

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić bio je prezadovoljan velikim uspehom crveno-belih, ali je za B92 izjavio kako ne treba stvarati veliku euforiju:

"Ono što sam mislio i pre početka prvenstva i sada posle ove utakmice, koja nam mnogo znači, je da Crvena zvezda ima niz dobrih, mladih igrača, od kojih, ukoliko se sa njima bude dobro radilo može da predstavlja jednu pravu ekipu koja će uspešno igrati i u domaćem prvenstvu i na medjunarodnoj sceni. Ova utakmica je najbolji primer i mi smo svi zbog toga veoma srećni, jer se radi o jednoj italijanskoj ekipi, a znamo svi da nije lako eliminisati Italijane. Neću mnogo da se oduševljavam i pravim euforiju, jer se trudim da budem realan. Mislim da će i dalje Crvena zvezda igrati i oscilirati i igrati dobro. Najvažnije je ono što smo mi zacrtali, a to je stvaranje stabilne ekipe čiji će kostur činiti igrači koji su ponikli u Crvenoj zvezdi", rekao nam je Dragan Džajić.

Mihajla Pjanovića smo zatekli u autobusu na putu za aerodrom. Slavlje i pesma, posle velikog uspeha crveno-belih, s obzirom da su prvi put u svojoj istoriji eliminisali jedan italijanski klub:

"Iako su nas mnogi otpisivali, mi smo ostvarili trijumf. Pobedili smo jednu veliku ekipu, koja je bila sjajna prošle godine u najjačoj ligi na svetu. To je sve uveličalo ovaj naš uspeh. Ne samo što smo ih pobedili, već smo ih nadigrali tokom svih 90. minuta. Nisam razmišljao o protivniku u 2. kolu. Voleo bi opet neke Italijane, Lacio na primer", rekao je Pjanović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: