Barezi hvalio mladog Veratija

Italijanska fudbalska legenda, Franko Barezi, pohvalio je igrača PSŽ Marka Veratija, rekavši da će on biti jedan od najbitnijih igrača kluba u budućnosti.

Izvor: NS

Četvrtak, 18.10.2012.

19:09

Default images

19-godišnji fudbaler stigao je na “Park prinčeva” iz Peskare za 8 miliona funti tokom letnjeg prelaznog roka, i već je impresionirao fudbalsku javnost u Francuskoj, ali i širom Evrope.

Barezi, koji je u svojoj karijeri proveo 20 godina u srcu odbrane Milana, rekao je da će Verati nastaviti da napreduje u godinama koje dolaze, posebno ako trener PSŽ ostane Karlo Ančeloti.

“On je veoma mlad, međutim, pokazuje ogromnu dozu zrelosti i profesionalizma. Mislim da će postati veoma jak igrač. Dobiće tu potrebnu dozu iskustva u Parizu, naročito zbog toga što će igrati sa igračima svetske klase, ali i zahvaljujući Karlu Ančelotiju, koji je veoma iskusan trener.”

Verati je debitovao za reprezentaciju Italije u porazu od Engleske u avgusta ove godine. Utakmica je završena rezultatom 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: